HIPIMS

- Dec 20, 2016-

HIPIMS


Fizički pare taloženje prevlaka (PVD prevlake) se uglavnom taloži luk isparavanje ili magnetron rasprašenje.


Gusta, glatka prevlaka s HIPIMS

Visoke snage impuls Magnetron rasprašenje (HIPIMS) je dao treću dimenziju tehnologije PVD premazom. HIPIMS tehnologija pokazuje da je moguće kombinirati prednosti visoke ionizacije kao luk isparavanje s prednosti magnetron rasprašenje. Rezultat je dobro prianjanje i gusta, vrlo glatke prevlake.

HIPIMS tehnologija je izuzetno pogodan za bakropis. Zbog visoke vršne snage 8 MW, atomi sputtered s HIPIMS će ući u supstrat dati gusta, stupčasti sloj sa jak ljepilo karakter. Sloj sa HIPIMS također je moguće, ali to je iskaz stopa znatno niža od sadašnje pršte tehnologije.


Trenutno, ova tehnika se koristi prvenstveno za otporni na habanje premaza (triboloških) i nedavni rad je proširio ovu tehniku na području optičkih premaza.


Rezultira gusta i glatka PVD premazom, HIPIMS je na mnogim PVD premazom, Haohai Titan osigurati visoku kvalitetumagnetron rasprašenje izvora na katode uUMB ciljeve i HiPIMS ciljeve u različitih materijala pomoći našim klijentima da razviju svoje nove tehnologije i HiPIMS sustavi za više gusta, glatka slojeva.


Pošaljite nam te zahtjeve i crteže, željeli bismo radi zajedno s vama za dodavanje vrijednosti u svoje proizvode.


Par:TITANIUM OBRADNI Sljedeći:ne