Velika površina stakla Coaing

Budući da je vakuum premaz tehnologija za pologJon optički tankih filmova na velikom području staklene podloge hotišao kroz stalan rast za desetljeća, danas je komplicirano optoelectronic tankim filmom obložene, velika površina staklauz visoke performanse funkcije kao što su energetska efikasnost i izvanredan estetski optički izgled, igrati više i više važnorOLE u našem životu.


Arhitektonsko staklo niske emisije (Low-E) je jedan od njih, premaz sprječava sunčevog zračenja od prolazi kroz-prednja stakla i zračenja topline od bijega zgrade odražava na stražnjoj strani stakla, naostvariti energetske učinkovitosti.


Arhitektonsko staklo (posebice Low-E) materijali su vrlo transparentni i neutralne boje, kombinacije zatamnjena Solarna i low-e solarne kontrole.

Ovaj dijagram pokazuje Opća struktura trostruki srebrni low-e premaz sa približne debljine svakog sloja, što je naznačeno patentima.Automobilska stakla materijali su visoko transparentan i struju za stan ili savijena stakla, solarne kontrole, ogledala i odleđivanja slojeva.


Kao vodeći proizvođač za tanki film premaznih sredstava, Haohai Metal (Haohai Titan) razvija i pruža prskanje ciljeve pokrivaju veće planarna i rotatable ciljeve za aplikacije velikih površina premaza kao što su Low-E staklo, anti-reflektirajuća stakla i fotonaponski sustavi i Flat panel prikazuje.

Haohai prskanje mete su precizno izrađeni, procesi uključuju:

Vakuum luk Remelting

Lijevanje

Obvezno

Vruće Isostatic Press (HIP)

Vruća plazma prskanje (HPS)

Hladna plazma prskanje (CPS)

Strojna obrada

Vezivanje

Haohai prskanje ciljevi za velike površine stakla aplikacije uključuju:

Low-E staklo uključuju: Ag, Cr, Nb, laznu poštu, NiCr, Si, Ti, TiO2, ZnAl, ZnSn i ZnO/Al2O3.

Automobilska staklauključuju: Ag, Al, Cr, Cu, Si, Ti, ZnO/Al2O3 i ZnSn

Fotonaponske: Ag, Al, ITO, Mo, Ni/NiV i ZnO/Al2O3.

Ravni monitori uključiti Al, Al2O3, Cr, Cu, ITO, Mo, Nb, Ni i SiO2.