Poluvodič s izrazito visokom čistoćom ciljanog metalnog raspršivanja i visokom čistoćom metalne raspršene ciljne razlike?

- Nov 06, 2017-

Poluvodič s iznimno visokom čistoćom metalnog raspršivanja metala i visoke čistoće metala sputtering ciljne razlike?

Sputtering ciljevi uglavnom se koriste u elektroničkim i informacijskim industrijama, kao što su integrirani krugovi, pohrana informacija, zaslon tekućeg kristala, laserska memorija, elektronički upravljački uređaji itd. također se može primijeniti na polje staklenog premaza; može se nanositi i na materijale otporne na habanje, koroziju na visokoj temperaturi, vrhunskim ukrasnim materijalima i drugim industrijama.

Razvrstavanje Prema obliku se može podijeliti na dugo ciljanje, kvadratni cilj, okrugli cilj, oblikovani cilj može se podijeliti prema sastavu metalnog cilja, cilj legure, keramički cilj prema aplikaciji je podijeljen na različite poluvodiče vezane keramičke cilj , snimanje srednje keramičke meta Materijali, metalni ciljani keramički ciljevi prskanja, supravodljivi keramički ciljevi i ogromni keramički ciljevi magnetske rezolucije svrstani su u mikroelektronike, ciljeve magnetskog snimanja, ciljeve optičkih diskova, ciljeve od plemenitih metala, ciljeve na tankom filmu, vodljivim filmovima Target, Surface Modification Ciljana, Ciljana maska, Dekorativni slojevi sloja, Ciljni aparat za elektrodu, Paketni paket, Drugi cilj

Kako prevladati magnetron sputtering target metoda je niska, filma taloženje nije ujednačena

Rotirajući ciljevi naširoko se koriste u solarnim ćelijama, arhitektonskom staklu, automobilskom staklu, poluvodičima, flat-panel televizorima i drugim industrijama.

Cilindrični rotirajući ciljevi imaju visoku snagu magnetskog polja, visoku učinkovitost ciljnog prskanja i visoku stopu taloženja, omogućujući taloženje uniformnog filma na velikoj površini planarnog supstrata na obje strane cilja. Istovremeno putem mehanizma rotacije kako bi se poboljšala upotreba cilja. Ciljano hlađenje je prikladnije, ciljna površina može izdržati snažnije prskanje. metal metoda sputtering Kombinirajući ovaj s mid-frequency dual-target magnetron sputtering može značajno povećati učinkovitost proizvodnje uz smanjenje troškova proizvodnje.

Magnetron sputtering ima mnoge prednosti, cilj metala sputtering, ali i niska stopa taloženja i neujednačena jetkanje ciljne površine, brzina iskorištenja ciljne je niska i tako dalje. Kao što je ciljna ravnina upotrebe meta općenito je samo oko 20% do 30%, što rezultira njegovom učinkovitom prskanjem relativno je niska. Za neke poput zlata, srebra, platine i neke metode legure visoke čistoće, kao što su priprema ITO filma, elektromagnetskog filma, supravodljivog filma, dielektričnog filma i drugih potreba za filmom metala plemenitih metala, kako nadvladati raspršivanje magnetrona. upotreba je niska, film nije ujednačen i druge nedostatke taloženja su vrlo važne.

Pravokutna ravnina magnetron sputtering target metak graviranje neravnina se uglavnom odražava u dva aspekta, s jedne strane je neujednačena jetkanje u smjeru ciljane širine, s druge strane, tradicionalni dizajn pravokutnog sputtering cilja sputtering ciljne ravnine Road je zatvoren oblik staze, u ciljanom kraju dijagonalnog položaja sklonog abnormalnom feniku, ali i na kraju ciljne i ravne izravne veze Odjeljenja za ozbiljnu koroziju i srednjeg područja plitkog maržiranja, metalnog raspršivanja i graviranja Ozbiljni dijelovi su uvijek dijagonalno raspoređen, tako da se fenomen naziva i krajnji efekt ili dijagonalni efekt. Utjecaj krajnjeg udara cilja uvelike smanjuje konzistenciju dubine kanala za izrezivanje, a cilindrična rotirajuća meta može dobro riješiti te probleme i stoga ima veću stopu iskoristivosti.