Metu obveznica

Haohai Metal nudi i elastomera vezivanja i metalik vezivanja usluga. Rendgen i ultrazvuk provjere dostupni su na zahtjev.

Čavrljaj sad

Detalji o proizvodu


Metu obveznica


Rasprašenje ciljeve jednostavno uvrtanjem da pršte izvor katoda unutar pršte polaganja sustava. Međutim, ovaj postupak mogu dokazati skupo zbog pucanja, savijanje ili druge štete na cilj u uporabi zbog nedovoljne hlađenje. Gdje god je moguće, to je dobra praksa da se obveznica pršte cilj to jaka, kompatibilan brusnu ploču.


Cilj vezivanje je kritičan proces i točan izrade način zaposleni može varirati ovisno o izboru prskanje ciljani materijal. Ispravno spojeni prskanje meta će obično dati duži vijek trajanja od granulacije, ne cilj, može omogućiti korištenje veći napajanje postići brže prskanje stope i omogućit će tankog filma parametara procesa dosljedno ponoviti.


Smicanja naglašava da između cilja i brusnu ploču, zbog grijanje tijekom rasprašenje, može biti uzrok vezivanje neuspjeh kad podršku tanjur i rasprašenje materijali imaju kompatibilan koeficijent toplinske ekspanzije. Ovisno o dimenzijske tolerancije dozvoljeno, povezanost debljine može se podesiti kako bi kompenzirao ta naprezanja.


Haohai Metal nudi i elastomera vezivanja i metalik vezivanja usluga. Rendgen i ultrazvuk provjere dostupni su na zahtjev.


Metalik

Metalik obveznice pružaju dobra toplinska i električna vodljivost i preporučuju se za većinu prskanje aplikacija. Indij je preferirani način za povezivanje rasprašenje ciljeve zbog svoje visoke toplinske vodljivosti i visoke učinkovitosti u crtanje toplinu od mete. Indij je i podatnije nego Alternativna veza vojnika. Glavno ograničenje indij obveznica je temperaturi taljenja indij lemljenje. Indij je Talište od 156.6° C i temperature više od 150° C će uzrokovati vezu kako rastopiti i ne.


Elastomera

Većina materijala može biti indij prešano, ipak postoje neke iznimke. Elastomera je alternativa vezivanje metodu koja touts višu temperaturu sposobnost preko indij obveznice. Elastomera obveznice se preporučuje kada gosti su dosljedno topi indij obveznice. Elastomera veza je također pogodna za nisko Talište cilj materijala, temperatura osjetljive spojeva i ciljeve ili niske gustoće ili su posebno krhke.


C povezivanje s indij i elastomera:

Bond materijalIndijElastomera
Maksimalna radna temperatura150° C250° C
Toplinska vodljivost83 W/mK54 W/mK
Koeficijent toplinskog širenjabrojke 32.1 x 10-6K-12.2 x 10-4K-1
Električna otpornost (ohma-cm)8 x 10-60.0476
Bond pokrivenost> 95%> 98%
Debljina linije Bond0.010"± 0,003"0.010"- 0,025"
Target Size1", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" promjer1", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" promjer
Ciljani materijalMetala ili keramikeMetala ili keramikeHaohai Metal osiguranja

Poboljšati Toplinska vodljivost pod povisok Power PC ulaza, nudimo meta na prateći tanjurima koristeći indij, elastomera, aluminij - i na temelju srebro metalne legure. Trajni cilj vezivanje zahtijeva niz pre i post obveznica funkcija kako bi se osiguralo prianjanje. Naše tehnike ljepljenja kvalitete i proces karakterizira kako slijedi:

1. kako bi se uklonili šupljina na rubovima lemljenje obveznica koja se može smjestiti klima i tvore virtualni vakuum curenja u sustavu prskanje.

2. kako bi se osiguralo termo integritet sučelja između sustava je hlađenje skupštine i površine meta.

3. zona kontrolirane štednjak za preciznu kontrolu toplinskog širenja i solderability.

4. C-Scan sustava se koristi za otkrivanje materijalu, ispitati obveznice i precizno mjeri debljina.

5. RTG RTG pregled da biste provjerili integritet obveznica.Za više informacija o našim vezivanja usluga, slobodno nas nazovite ili pošaljite E-mail online.


Par:Metalna veza u Sljedeći:Nikal / željezo (Ni / Fe) Pellets Materijali za isparavanje

Upit